/server irc.kampungchat.org 6667

Waktu Sekarang

Online Chat Channel #Myspace In IRC Kampungchat Server

Image hosted by mafia

Admin Yahoo Messenger


Register

Log in

I forgot my password

News Paper

Statistics

Our users have posted a total of 39 messages in 39 subjects

We have 39 registered users

The newest registered user is zebadongzhou


  Selamat Datang Ke Forum #Myspace

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Posts : 40
  Join date : 19/02/2009
  Age : 35
  Location : Jb

  Selamat Datang Ke Forum #Myspace

  Post  Admin on 27/2/2009, 6:28 am


  Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua yang dihormati.

  Disini, saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada mereka yang turut membantu menjayakan dan juga menyumbang idea-idea untuk forum myspace ini. Tidak lupa juga kepada anda yang sudi menyokong forum saya ini. Tanpa anda semua, forum ini tidak akan berjaya dilaksanakan dengan sempurna.

  Tujuan sebenar forum ini ditubuhkan adalah untuk mengeratkan perhubungan antara ahli-ahli chatting mirc. dan juga untuk bertukar-tukar idea
  serta pendapat masing-masing..mengenai dunia di sekeliling kita.

  Kami ingin mengambil sedikit ruang untuk menerangkan kepada anda yang tidak mengetahui apakah itu mirc. Mirc adalah singkatan dari multi internet relay chat. Mirc adalah salah sebuah program chatting internet yang begitu popular dikalangan remaja-remaja malaysia. Program chatting mirc juga bukan sahaja terhad dimalaysia. Para pengguna mirc boleh berhubung antara pengguna mirc yang lain tidak kira tempat. Anda juga boleh berkomunikasi dengan orang-orang luar negara dengan mudah.

  Itu sajalah yang dapat kami terangkan kepada anda mengenai mirc. Mungkin, ianya sedikit membantu anda yang mungkin selama ini tidak mengerti atau tidak tahu mengenai mirc. Sekali lagi saya umumkan kepada anda semua, forum ini tidak lagi khas untuk ahli-ahli chatting mirc. Jadi, kepada anda yang mempunyai bahan-bahan yang boleh dikongsi untuk semua. Kami mengalu-alukan anda semua berkongsi bahan-bahan yang baik untuk forum.

  Sampai sini sajalah saya membebel untuk kali ini, Kepada anda yang mempunyai idea-idea atau pandangan untuk dikongsi bersama pihak admin. Anda bolehlah menghantar segala cadangan atau pandangan atau idea-idea anda di forum atau anda boleh menghubungi sendiri pihak admin atau anda juga boleh menghantar email kepada jbrockers2000@yahoo.com @ Klik Sahaja Di Home Ruangan Admin Yahoo Messenger. Kami mengalu-alukan segala pandangan dari anda.

  Kami berharap bahawa anda semua sentiasa menyokong forum ini sampai bila-bila. Kami memerlukan sokongan anda semua. Tanpa anda semua, Forum ini tidak akan berjaya. Terima kasih kepada anda semua yang menyokong kami. Hanya tuhan sahaja yang dapat membalas budi anda. Sekian, Terima kasih."Tersungkur rebah tertiarap tanpa kerlipan..Remuk..parah..apa mampu terpulih..Hiba diramas bersulam kecewa..Terpalit lumpur pada hujung hati..pedih..Sedih dasar namun..ada yang tertawa..Total tersungkur aku pada yang memilih..Rebah aku dipangkuan hati sendiri..Rebah aku apa mampu ku bangun kembali..Rebah aku menuntut..penawar mithali"

   Current date/time is 15/1/2019, 8:51 pm